Denise & Daniel

(Bruiloft, Leiderdorp)

"Belle en het Feest speelde op onze bruiloft met z'n 200 gasten. De band slaagde er zonder moeite in om de hele groep te laten dansen en zingen, iedereen ging uit zijn dak. Heerlijke nummers, goede interactie met het publiek en het was voor de band geen probleem toen op de avond zelf een wijziging kwam in het tijdschema. Niet onbelangrijk: alle gasten zijn tot op de dag van vandaag erg enthousiast over de band en hebben het er nog steeds over - wij overigens ook. Kortom: een aanrader!"


Dispuut Triumph

(Studentengala, Baarlo)

"We kregen Belle en het Feest getipt door een dispuuts-genootje die ons verzekerde dat het een echt feest is om hen te zien spelen. Geen woord was gelogen! Ze hebben speciaal voor ons nummers het oude repertoire weer geoefend omdat we die zo graag wilden horen. In de aanloop en tijdens de avond verliep het contact erg makkelijk en snel. Ze kunnen een hele hoop techniek zelf meenemen, wat ideaal was voor onze locatie. Tijdens de avond was de muziek een mooie mix tussen oude en nieuwe pakkende nummers. Van vroeg tot laat was het heerlijk dansen en meebrullen!"

Orientation Week Leiden

(Studentenfestival, Leiden)

"Belle en het Feest heeft voor de derde keer op rij ruim 700 mensen aan het dansen kunnen krijgen tijdens het OWL festival! Met hun swingende muziek weten ze iedereen aan te spreken, van China tot Amerika. Het publiek van internationale studenten schreeuwde op het eind voor meer! Belle en het Feest weet er een feestje van te maken. Het contact met de bandleden liep erg soepel. Het zijn vriendelijke mensen die jouw speciale gelegenheid op z’n kop kunnen zetten."


Dispuut K.I.N.K.ID

(Studentengala, Delft)

"Het contact met Belle en het Feest verliep erg soepel. Ze zijn heel goed voorbereid, hebben gave apparatuur. Maar nog belangrijker: ze weten er een echt feestje van te maken. Hitjes, meezingers, de hele zaal ging los. Met Belle en het Feest heb je gegarandeerde gezelligheids-garantie!"


Hester & Davey

(Bruiloft, Delft)

"Wij hadden Belle en het feest een keer live in een café gezien. Toen we zagen wat voor geweldig feestje ze konden bouwen, leken zij ons de perfecte band voor onze bruiloft. In de aanloop naar de bruiloft hebben we contact gehad over het repertoire en heeft de band zelfs een nummer ingestudeerd voor onze openingsdans. Ook brengt de band een eigen geluidsman mee, waardoor alles op locatie aangepast kan worden voor het beste geluid.

 

Onze bruiloft was een hete zomerse dag, maar de band liet zich daar niet door tegenhouden. Het was een geweldig feest! We hebben letterlijk de hele avond staan dansen! Dus wil je een goed feestje met een live band die iedereen op de dansvloer krijgt en waar het dak eraf gaat? Dan ben je bij Belle en het feest aan het juiste adres!"